Oud papier

voor meer nieuws zie

Najaarscompetitie 2019

T.T.V. Ready en T.T.C. Sibbe MC hebben besloten om vanaf de najaarscompetitie 2019 de samenwerking verder te intensiveren. Beide clubs blijven als zelfstandige vereniging bestaan, maar slaan de handen ineen op het vlak van de competitie. Door een terugloop in competitie spelende leden van beide clubs is gekozen om de overgebleven competitie spelende leden samen te voegen. Voor de komende najaarscompetitie zullen de teams onder de naam "T.T.C. Ready-Sibbe" de competitie aanvangen.

Aangezien door de samenvoeging meer teams ontstaan zijn, is de capaciteit om in één zaal te spelen niet haalbaar. Dit houdt in dat TTC Ready-Sibbe 1 en 4 hun thuiswedstrijden om 13.30 uur in de Blokhut in Sibbe spelen. De overige teams, TTC Ready-Sibbe 2,3 en 5, spelen om 14.00 uur in de Beemde in Broekhem.

Met deze samenwerking is het gelukt om meerdere leden in competitie te houden.